PRAKTISK INFORMASJON OM KURS OG VEILEDNING MED GLØD

NETTBASERTE KURS: Å SKAPE DIGITALE ROM AV TRYGGHET

Glød lager nettbaserte kurs som får deg til å føle deg trygg, glad og inspirert:

Vi ønsker å gi opplevelser av påfyll, fornyet tillit til egne ressurser og fornyet tilgang til egen styrke, ro, glød og glede!

Hva kan du forvente av nettbaserte kurs med Glød?
Nettbaserte kurs med Glød er laget med engasjement, dedikasjon og innsikt i temaene. Kristine underviser og kurser kun om det hun selv har hjerte for, øvelser hun selv praktiserer, verktøy hun selv har erfaring med og temaer hun selv har visdom og kunnskap om.


Hvordan fungerer kursene?

De fleste kursene gjør du når og med den farta som passer deg best.

 • Kursene består av ferdig innspilte videoer, tekster og lydfiler, og begynner når du åpner det, fortsetter når du er klar for det og avsluttes når du er ferdig med det.
 • Du har tilgang til kursene i minimum et år fra kjøpsdato, og i denne perioden kan du komme tilbake til kursene ved flere anledninger om det er noe du vil hente fram igjen. Du gå gjennom kurset så mange ganger du selv vil.
 • Mye av materialet er mulig å laste ned til ditt personlige bruk: Dette gjelder ofte kursmateriell som e-bøker, lydfiler, invitasjoner til oppgaver med mer.

Hvordan får jeg tilgang til kurset / kursene?

Når du har bestemt deg for å kjøpe et eller flere av våre kurs, kjøper du tilgang til kurset/kursene på samme måte som i enhver nettbutikk:

 • Du blir bedt om å skrive inn din epostadresse + legge inn betalingsinformasjon fra et bankkort (kortnummer/utløpsdato/cvc). Betalingen går via Stripe, som er en av de vanligste og sikreste betalingsløsningene på nett.

Når betalingen er godkjent, vil et nytt vindu åpne seg:

 • Her blir du bedt om å opprette en enkel konto, med navn og et passord du lager selv. Med denne kontoen, får du ditt eget GLØD bibliotek!
  Her vil samtlige kurs du kjøper fra oss, være tilgjengelig for deg og samlet på et sted. Du kan bruke nettleser på datamaskinen for å se på og følge kurset, eller du kan laste ned appen Kajabi og ha hele kurset tilgjengelig via app på telefonen. Eller begge dele, som du liker det best!

Når kurset er kjøpt og din egen, personlige konto opprettet, har du ubegrenset tilgang til kurset og alt innhold.

 • Neste gang du skal åpne kurset: Logg inn i din egen Kajabi-app om du har lastet ned denne. Eller logg inn via knappen øverst i menylinjen på denne nettsiden.

Formidler og veileder Kristine Norberg har et stort hjerte og et varmt engasjement for å hjelpe andre til å finne sin kraft, sin glede, sin livsstyrke og sin essens: Bli med på kurs du også - fra din egen stue og i ditt eget tempo!

FYSISKE KURS:
Å SKAPE TRYGGE MØTEPLASSER I GRUPPE


Som for våre digitale kurs, har vi i Glød et hovedfokus på å skape trygge rom og møteplasser med våre fysiske kurs. Enten det gjelder mindre kurs i yoga og/eller mindfulness, gruppekurs i Livsstyrketrening eller temabaserte arrangementer, workshops, inspirasjonsseminar og/eller foredrag.


Ved lukkede kurs for grupper, eksempelvis i Livsstyrketreningskurs, opptrer vi med varsomhet og etter etiske retningslinjer, og både vi som veiledere og øvrige deltakere har full taushetsplikt innad i gruppen. Du skal alltid kunne føle deg trygg og ivaretatt på kurs og arrangementer med Glød.


Hjertelig velkommen med hele deg, fra hele meg!

VÅRE FYSISKE KURS

10 ukers kurs

LIVSSTYRKETRENING


When you accept what is - what is changes.


Et styrkende, løftende og inspirerende kurs for bedre å håndtere livets uunngåelige utfordringer.
Kurs i Livsstyrketrening gir deg praktiske, anvendbare øvelser, nye innsikter om hvordan håndtere og anerkjenne følelser og verdifulle erfaringer og praksiser, som du kan ta med deg for å styrke deg selv innenfra, livet ut.


Ønsker du kurs i livsstyrketrening?
Eller ønsker dere kurs i livsstyrketrening på arbeidsplassen, som helsefremmende tiltak?


Velkommen til å ta kontakt.

12 ukers kurs

GLØD YOGA


Ut av hodet, inn i kroppen.
Ut av stress og uro, inn i ro, flyt, glede, tilstedeværelse.


GLØD Yoga baserer seg på YogaSOMATICS og Bodyfulness - en deilig, rolig, lyttende og leken tilnærming til yoga som tar hensyn til deg, akkurat som du er.


Omfavne Deg.

Lytte til Deg.

Anerkjenne Deg.

Gi kraft, lys, mening og glød.

For Deg


Mer info om oppstart 2023 kommer.

3 timers workshop

DRIVKRAFT - LIVSKRAFT


Hvem er jeg?
Hvorfor er jeg her?
Hva er meningen med livet?


Dette er spørsmål som har fulgt meg, Kristine, hele livet. Spørsmål som har vært kilde til både lys og mørke, til nysgjerrighet, frustrasjon og inspirasjon.
Hva med deg? Kjenner du deg i kontakt med din egen drivkraft, din egen livskraft - og din egen følelse av meningen med livet?


Hvis svaret ikke er et rungende ja! så kan nettopp denne workshopen være en vidunderlig katalysator for din egen oppdagelse av mening: Hjelpe deg å se, forstå og anerkjenne din egen kraft for driv og liv!


Jeg gleder meg!

PRISER OG MULIGHETER FOR LIVSSTYRKEVEILEDNING

Individuell og personlig livsstyrkeveiledning


I individuell og personlig livsstyrkeveiledning møter du et lyttende menneske som er oppmerksomt tilstede for deg, der du er og for det du trenger akkurat nå.

Med fokus på deg, og din situasjon. 


For deg som sliter med følelser av stress eller tomhet, indre uro eller tap av energi. For deg som har behov for ny retning og ønsker dyp, varig endring for et mer meningsfylt liv.


Enkelttimer à 60 min *

1250,- (inkl mva)


Veiledningspakke med 6 veiledningstimer à 75 min over 3 måneder, inkl valgfri tilgang til digitalt livsstyrketreningskurs (verdi 2999,-) og tilgang til tekstlig oppfølging mellom timene * / **
14 999,- (inkl mva)

Fullt mulig å dele opp betalingen i mindre avdrag / betalingsplan.


Veiledning og coaching kan være til stor hjelp for deg som kjenner at du trenger noen å snakke med. Noen som kan bidra med nye perspektiver til det du opplever som en fastlåst situasjon eller relasjon i livet ditt akkurat nå, eller du føler at du helsemessig har det vanskelig,  fysisk, mentalt eller emosjonelt, og trenger noen som kan hjelpe deg å sortere og som lytter.

Har du alvorlige diagnoser eller helsetilstander, anbefaler vi alltid å oppsøke lege og/eller terapeut.


* Er du i en spesielt vanskelig økonomisk situasjon?
Jeg tilbyr et begrenset antall veiledningstimer per måned til redusert pris. Ta kontakt om det gjelder deg.
** Hvorfor er pakkepris dyrere per time enn enkelttimer?
Ved å investere i veiledningspakke setter jeg av mulighet for noe mer tid per time.
Dessuten får du meg "på lomma" gjennom de tre månedene vi jobber sammen:
Du er velkommen til å stille spørsmål, dele små og store seire, eller få mikrocoaching og små lyspunkter av inspirasjon og løftende huskelapper, underveis. Dette skjer via egen meldingstråd i WhatsApp,

der jeg er tilgjengelig i arbeidstid og ukedager.

Alle veilednings- og coachingtimer tilbys både fysisk og digitalt, avhengig av hva du selv har behov for og hva som praktisk lar seg gjennomføre:

 • Fysisk veiledning/coaching tilbys fra januar 2023 i nydelige lokaler fylt av god energi,
  ved RO Yoga og Terapi på Saltrød i Arendal. 
  Fra andre veiledningstime har du også anledning til å velge fysisk veiledning/coaching utendørs i naturen i Arendalsregionen: Veiledningssamtaler i naturen får ofte en ekstra dimensjon,
  og kan gi nye perspektiver for oss begge.
 • Digital veiledning/coaching fungerer også minst like godt: Erfaringer gjennom pandemitid har gjentatte ganger vist hvordan også digital tilstedeværelse og samtale åpner for trygghet, nærhet, ekthet og dybde. Så uansett om du bor i Arendalsområdet, eller utenfor geografisk rekkevidde: Digitale samtaler over zoom står på ingen måte tilbake for fysiske veiledningstimer, og er faktisk den formen for veiledning og coaching jeg gjør mest.


Om du har anledning til å velge, velger du det du kjenner deg mest fortrolig med og trygg på i øyeblikket:
Disse timene er din tid for deg.